5 پرسش برای انتخاب شرکت خدمات پشتیبانی شبکه
5 پرسش برای انتخاب شرکت خدمات پشتیبانی شبکه
در این مطلب از سایت رادیان پشتیبان می خواهیم به 5 پرسش برای انتخاب شرکت خدمات پشتیبانی شبکه بپردازیم . در اینجا به سئوالاتی رسیدگی می کنیم که برای هر شخصی پیش می آید که چه نوع شرکتی می توانید در این زمینه به درستی نیاز های شما را در این زمینه برطرف کند . پس در ادامه همراه ما باشید.
۱: آیا شرکت خدمات پشتیبانی شبکه (MSP) شما، دارای قسمت پاسخگویی به مشتریان است؟
داشتن خدمات پشتیبانی شبکه (MSP) می بایست به آسانی و در تمامی زمان، در دسترس باشد. چنان چه مسئله ای در قسمت فناوری شرکت شما رخ دهد و شما نتوانید سریعاً با تأمین کننده تماس حاصل کنید، به احتمال زیاد عملیات های کاریتان با تأخیر مواجه می شود. موقع انتخاب تأمین کننده ی خود، حتماً به این نکته توجه کنید که آن شرکت باید یک بخش جواب گویی به مشتری داشته باشد تا مشتریان بتوانند به سادگی و سریعاً با کارشناسان تماس حاصل نمایند. در این صورت، دیگر احتیاجی نیست که از بین هزار توی انواع و اقسام شماره های تلفن، پیام های فور وارد شده و سایر سرنخ ها به تأمین کننده ی خود دسترسی داشته باشند.
۲: داشتن خدمات پشتیبانی شبکه (MSP) موردنظر شما، تا چه اندازه انعطاف پذیر است؟
یکی از نشانه ها و مشخصه های یک تأمین کننده ی خدمات پشتیبانی شبکه (MSP) خوب، عرضه یک طیف انعطاف پذیر از انواع خدمات می باشد. آیا تأمین کننده ی شما تنها یک بسته ی خدماتی ثابت و تغییر ناپذیر را ارائه می دهد؟ یا سطح های مختلفی از خدمات متناسب با شرکت شما را در اختیارتان قرار می دهد؟ در صورتی که تأمین کننده ای، ضمن ارائه ی بازه ی محدودی از خدمات احتیاجات شما را برآورده می کند، می بایست جوانب احتیاط را رعایت کرد. محدودیت در خدمات جاری و کنونی تأمین کننده، به معنی انعطاف پذیری محدود ایشان موقع توسعه و تکامل شرکت شما می باشد.
۳: شرکت خدمات پشتیبانی شبکه (MSP) شما از چه ابزارهای برای عیب یابی استفاده می کند؟
ضمن عقد قرارداد با تأمین کننده، شما رسماً اعلام می کنید که به شرکت تأمین کننده اعتماد دارید و داده ها و فایل های اصلی شرکت خود را در اختیار ایشان قرار می دهید. این به این معنی است که هرگونه تلاش برای هَک کردن یا حمله ی احتمالی به سیستم های اطلاعاتی، داده ها و فایل های اصلی شرکت شما را تحت تأثیر قرار می دهد. پیش از امضای قرارداد با یک تأمین کننده، می بایست از تدابیر و برنامه های شرکت تأمین کننده برای نگهداری از داده های سازمانیتان مطلع گردید. شرکت تأمین کننده، می بایست از تکنیک های رمزگذاری کارآمد و بررسی های عیب شناسانه ی منظم برای ممانعت از حمله ی کرم ها و ویروس های تروجان استفاده کنید. همکاری با تأمین کننده هایی که صرفاً به نرم افزارهای رایگان یا برنامه های عیب یابی ارزان قیمت استناد می کنند، خیلی خطر دارد؛ و پیشنهاد ما این است که به تأمین کننده هایی روی آورید که امنیت و مراقبت از داده ها را جدی تلقی می کنند.
۴: ابزارهای تحلیل شرکت های خدمات پشتیبانی شبکه (MSP) شما، تا چه حد کارآمد هستند؟
یک تأمین کننده ی خدمات پشتیبانی شبکه (MSP)، باید علاوه بر عیب شناسی و تأمین امنیت، اطلاعات سودمند و کارآمدی را نیز درباره ی داده های ذخیره شده در سیستم شرکت شما در اختیارتان قرار دهد. شرکت های مشتری، بنا به شرایط موجود از این اطلاعات استفاده میکنند. رایج ترین فرآیندهای تحلیلی در شرکت های تأمین کننده عبارتند از تحلیل آمار بکارگیری داده های پرکاربرد، تحلیل سرعت بازیابی برخی فایل های ویژه و تحلیل تعداد کاربرانی که طی یک بازه ی زمانی محدود، به بعضی برنامه ها یا فایل ها دسترسی دارند. به این ترتیب، شما می توانید مشکلات احتمالی را پیش از بروز پیدا کنید.
۵: شرکت خدمات پشتیبانی شبکه (MSP) شما، چقدر تمایل و مشتاق به همکاری با شما می باشد؟
آیا شرکت تأمین کننده تمایل دارد که با شما در یک جلسه حاضر شود و در مورد بهترین راه های موجود با شما گفتگو کند؟ آیا تأمین کننده ی مورد نظر شما مایل به اصلاح و تغییر بسته های خدماتی معمولی و مدل های قیمت گذاری خود برای ایجاد تناسب با نیازمندی های شما می باشد؟ هر چقدر میزان انعطاف پذیری یک شرکت تأمین کننده بیشتر باشد، شانس و فرصت شما برای برقراری همکاری های دراز مدت با ایشان بیشتر خواهد بود. در صورتی که یک تأمین کننده تمایل به تغییر شروط و ضوابط خود نباشد، شما چگونه مطمئن خواهید بود که ایشان برنامه های آینده ـشان را بر اساس نیازمندی ها و اقتضاهای آینده ی شما اصلاح می کنند؟ هرچه شناخت شما از تأمین کننده ی مورد نظرتان زیادتر باشد، کیفیت رابطه و همکاری میان شما و ایشان هم بیشتر است. چنان چه تأمین کننده ی موردنظر شما بتواند به این 5 پرسش جواب دهد و شما را راضی کند، احتمالاً شما یک رابطه ی همکاری طولانی مدت و پرثمر با ایشان خواهید داشت.